Monday, August 20, 2007

LEFTOVER STUFFED EGG SALAD


If you have a leftover food (sambal tumis or spaghetti sauce), why don't you mesh it with mayonnaise and boiled egg yolk.
Stuffed this filling into the boiled egg. Simple and not time consuming. Delicious...try it.

7 comments:

  1. haah..saya pun selalu buat camnih kalau sayang nak buang sambal tumis.....takpun saya sumbat dalam tomato...

    ReplyDelete
  2. Hanny,
    Dalam tomato pun sedap jugak kan . Good idea. Saya masuk Hanny dalam my visiting list ye....

    ReplyDelete
  3. my sambal tumis left over jadi sandwich guna sandwich maker....and spaghetti sos my kids sapu ngan garlic bread....of course your version is yummy too....

    ReplyDelete
  4. zai,
    yesssss.. that's yummy too.

    ReplyDelete
  5. telur sumbat ni (dlm pic tu..) saye la jd tukang rase.. n its marvellous!!

    ReplyDelete
  6. Nisah,
    Datang le lagi jadi tukang rasa. Hari ni mak yan buat kek labu, kek halia, kek nenas dan devil choc cake. Come, come...nak pergi konvo Shadilia tak?

    ReplyDelete